Beauty 4 You

Look like a diamond

Velkommen til skønhedsklinikken Beauty 4 You. Her tilbyder vi det bedste til vores kunder og vi lytter til, hvad kunden har af ønsker. Du er speciel og din oplevelse er vigtig for os. Vores elegante og eksklusive produkter er i de bedste kvaliteter til gode priser.

Jeg er uddannet Cidesco Kosmetolog i 2015, som er yderst anerkendt indenfor branchen. Her har jeg fået meget kendskab til anatomi, fysik, kemi, produktkemi, dermatologi, ernæring, mikrobiologi, permanent vippebuk, make-up, gellack, frugtsyre, green peel, voks, hudpleje, manicure, pedicure og kropsmassage. Jeg har derudover taget ekstrakursus i Single Lash Vipper hos Lash Company.

En diamant er elegant og derfor er klinikken det også. Klinikken er nyistandsat i flotte lyse lokaler med hygge i hvert et hjørne. Vi glæder os meget til at møde dig!

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 09.00 – 17.00 (19.00)
Onsdag: Kl. 09.00 – 16.00
Torsdag: Kl. 09.00 – 18.00 (19.00)
Fredag: Kl. 09.00 – 17.00
Lørdag: Kl. 09.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Kristina Louise Andersen
Ejer af Beauty 4 You

MINE KUNDER ER ALTID MIDTPUNKT

“Jeg kan godt lide at få lavet mine behandlinger hos Beauty 4 You, fordi jeg ved er sikker på at Kristina altid tager godt hånd om mig, men samtidig også forsikrer sig, at min behandling bliver opfyldt efter det behov jeg har”

Mie / 26 år

“At komme i Beauty 4 You er en dejlig afslappende oplevelse. Kristina er altid sød og rar, der er aldrig noget pres fra hendes side. Det bedste er at hun er helt nede på jorden, intet skabet eller oversminket menneske også har hun realistiske priser”

Stine / 24 år

“Det sidste års tid har jeg gået fast til ansigtsbehandling hos Kristina. Samtidig har jeg fået en serum på, som hjælper imod mine karsprængninger på mine kinder- hvilke har været meget effektiv. Det er altid rart og man får den bedste behandling”

Maria / 38 år